Jeg tilbyder samtaler

Udover at dele mine egne oplevelser med selvværd, værktøjer og refleksioner omkring selvværd her på bloggen, så tilbyder jeg også selvværds- og skyggesamtaler.

Går du og føler, at der er skrammer i dit selvværd eller en ubalance i dit liv, så er du meget velkommen til at tage fat i mig.
Jeg har knap 30 timers samtaleerfaring, og samtalerne koster 400 kroner per time.

Du kan læse, hvad mine tidligere klienter har udtalt om deres forløb hos mig, her.

Jeg er uddannet Selvværdsvejleder hos Joan Ørting og er derfor rustet til at lytte, vejlede og snakke med klienter om selvværd. Vi vil tale om, hvad der sker i dit liv lige nu, og hvad der har givet udfordringer for dit selvværd. Jeg kan give dig en masse øvelser og vejledning, og sammen kan vi finde ud af, hvordan du kan få et bedre selvværd.
Jeg hjælper dig med at finde frem til dine begrænsende overbevisninger og giver dig modspil, så du kan ændre dem. Igennem refleksioner og konkrete øvelser vil du arbejde med dit selvværd og blive bevidst om dine mønstre, vaner og tanker.

Jeg blev også uddannet Skyggevejleder hos Mette Holm i 2018, og her er jeg uddannet til at vejlede folk i skyggearbejde. Det er et kraftigt redskab til at arbejde med sig selv, acceptere alle sider af sig selv og blive mere “hel”. Ved at kaste lys på de sider af dig selv, som du ikke kan acceptere, kan du opnå mere balance i dit liv, mindre konflikt og en større accept af dig selv.
Du kan læse mere om skyggeteorien i min føljeton på bloggen her.

Se og hør mig fortælle om min vejledning og min måde at arbejde på her på Youtube

Jeg bor i Rødovre, så jeg kan mødes et sted i Københavnsområdet eller hjemme hos dig. Bor du langt fra København, kan vi også tage samtalerne over skype, facetime, og hvad der ellers findes af telefonmuligheder.

Lyder det interessant? Så skriv til mig på stjerneselvvaerd@gmail.com, og hør mere og få en uforpligtende snak om dine behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig!