Hvem er jeg

Helt vildt meget velkommen til min blog omkring selvværd! Hvor er det dejligt, at du har fundet herind. Her vil jeg hver onsdag  poste forskellige indlæg om selvværd, øvelser og gode råd, og samtidig kan du følge med i min egen proces i at få et bedre selvværd.

Jeg hedder Sabine og er uddannet journalist, men jeg har altid været meget interesseret i mennesker og deres følelser – fordi hvorfor føler vi, som vi føler? Hvad betyder de forskellige ting, vi kommer ud for i vores liv, for vores selvværd og selvfølelse? Og hvordan tackler man egentlig alle de ubehageligheder, som man som menneske kommer ud for i sit liv?

Jeg har selv haft dårligt selvværd efter mine teenageår, hvor jeg oplevede mobning og afvisning fra folk, jeg holdt af. Efter nogle år med de følelser og oplevelser knækkede mit selvværd, og så var det lige pludselig normen i mit hoved, at jeg ikke var god nok, som jeg var. Op igennem mit voksne liv har jeg holdt mig tilbage fra at gøre alverdens ting, fordi jeg var blevet enormt bange for, hvad andre mennesker tænkte om mig, og mit lave selvværd har fx påvirket mine kærlighedsforhold, hvor jeg var bange for at miste min partner. Lavt selvværd kan påvirke stort set alle aspekter af ens liv – også selvom man måske ikke tænker over det.

Derfor startede jeg på Joan Ørtings første Selvværdsvejlederhold i februar 2015, og jeg blev færdig som Selvværdsvejleder i december samme år. Her lærte jeg en masse om selvværd, og hvordan man kan styrke det, og det var en helt fantastisk oplevelse! Jeg er blandt andet blevet stærkere, mere kreativ og selvkærlig, og jeg har også sluttet fred med min krop.

Fordi jeg er god nok, som jeg er – også selvom jeg er vildt uperfekt på mange måder. Vi er jo alle sammen uperfekte, lige meget hvor meget vi prøver at leve op til et eller andet perfekt ideal. Jo mere vi kan stå ved dem, vi er, og elske os selv for alt det skønne, underlige og uperfekte, vi er, jo gladere og mere fredfyldte bliver vi som mennesker.

Du er også god nok, som du er – og det håber jeg, at du ved 🙂 Og du er meget velkommen til at følge med her på bloggen, hvor jeg vil dele det, jeg har lært, og de tanker, som jeg går og gør mig om selvværd.

Jeg tilbyder også samtaler om selvværd, og du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i det. Derudover er du altid velkommen til at skrive til mig med feedback, spørgsmål eller andet på stjerneselvvaerd@gmail.com, og på Facebook har jeg lavet en side med gode tips til selvværdsarbejde, hvor du også kan få af vide, hvornår der kommer nye indlæg op på bloggen.

Lige lidt lørdagskærlighed til dig <3

Slået op af Stjerne SelvværdLørdag den 22. september 2018

Det praktiske: logoet er lavet af Lone Merete Jensen, se mere af hendes grafiske arbejde her.
Alle billeder er taget af mig, med mindre andet er angivet.