Find dit indre legebarn frem

I går hoppede jeg i trampolin på en legeplads, og det var virkelig sjovt! Jeg var egentlig bare på vej hjem fra en gåtur, da jeg kom forbi legepladsen. Jeg endte med at hoppe i trampolin, gynge og prøve en lille forhindringsbane, og det er et godt eksempel på den hverdagsglæde, jeg kan opleve, når jeg slipper mit indre barn løs!

 

Hvordan kan du lade dit indre legebarn komme til udtryk? Hvad kan du gøre i dag, der kan være legende eller kreativt? Hvornår har du sidst leget? Og hvilke kreative ting går du og drømmer om, men som du sjældent får gjort?

Jeg har sådan nogle “tryllestave” i mine kopper med blyanter og farveblyanter. Indeni er der farverige små bobler og små pailetter. Og jeg elsker bare de tryllestave! Jeg fik nemlig engang én med grønne bobler, da jeg var barn – og jeg elskede den! Den var så fin og magisk! Jeg mistede den sidenhen, men som voksen har jeg købt to store og en lille. Skal jeg lige have en pause, vender jeg dem om og ser bobler og pailetter løbe nedad.

Andre eksempler er, at jeg laver glimmermasker, når jeg skal ud og danse, at jeg tegner engle, når jeg taler i telefon, og at jeg altid nysgerrigt åbner de små skabe og hemmelige døre, jeg støder på på min vej – tænk, hvis der var noget magisk i eller bag dem!

Til gengæld drømmer jeg om at tage mig sammen til at lave collager, lære at male akvarel pg spille mere på min ukulele. Måske kommer det en dag?! Måske i denne uge, hvis jeg beslutter mig for det!

Der kan være meget spontan glæde og en frihed i at lade sit indre legebarn få plads – og kan du skabe en bedre hverdag for dig selv, så får du måske mere overskud til at arbejde med dit selvværd?

Hvis du skulle finde på én sjov, legende ting, du kunne gøre i dag eller i denne uge, hvad skulle det så være?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *