Vær tålmodig

Da jeg startede på Selvværdsvejlederuddannelsen, vidste jeg allerede, at jeg gerne ville arbejde med klienter, som jeg kunne vejlede til et bedre selvværd. Da jeg blev færdig med kurset, spirede idéen om at have en blog om selvværd også. Men jeg var også lidt bange for at gøre alt det nye – for hvad nu hvis jeg ikke var god nok?

Læs At være bange for sine drømme

Hele efteråret 2016 skrev jeg på mine blogindlæg, og det var først i januar 2017, at jeg fik startet bloggen rigtig. Da først den var i gang, var den pludselig ikke så farlig længere. Nu kunne jeg skrive til den hver uge, og det, der før var så skræmmende, var nu blevet normalt.

Jeg havde også lavet et koncept, hvor 10 personer kunne få fem timers gratis selvværdsvejledning, men der var ikke nogen nye prøvekaniner, der bed på. Jeg har gået og ventet og ventet, samtidig med at jeg bare har været glad for, at jeg beviste over for mig selv, at jeg kunne drive en blog.

Men pludselig for nogle uger siden var der én, der skrev til mig. Hun ville gerne tage imod de fem timer, og den anden dag havde vi vores første snak. Jeg havde egentlig været ret nervøs, fordi hvordan gør man egentlig det med at vejlede? Hvad hvis hun vidste det hele i forvejen eller syntes, det var nogle dumme øvelser, jeg kom med?

Heldigvis gik det rigtig godt! Jeg stillede en masse spørgsmål og kom ind til, hvad der var problematikken, og jeg fik givet nogle øvelser videre. Hun fortalte, at hun var glad for snakken og glædede sig til at prøve øvelserne, som var nye for hende. Selvom jeg sikkert kunne have gjort det meget bedre, så var jeg bare sindssygt glad bagefter. Jeg har endelig fået hul på boblen med klienter, og jeg er stolt af mig selv over, at jeg er nået hertil.

Pointen med det her indlæg er, at du skal blive ved med at prøve, hvis der er noget, du drømmer om. Og at det godt kan lykkes, selvom det måske ikke går så hurtigt som forventet. Det er helt fint at tage små skridt og stille og roligt bevæge sig fremad. Jeg vil i hvert fald undersøge, hvad det her kan blive til og glæde mig over de små fremskridt.

Læs Husk at fejre dig selv.

Hvad drømmer du om? Hvilke fremskridt har du haft? Går det for langsomt eller for hurtigt? Og kan du være tålmodig omkring det hele? Jeg vil gerne høre om dine drømme, så kommentér gerne i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *